SV Cyclades, geen ontgroening, wel tradities

Wij zijn al sinds 1961 een hele gezellige vereniging midden in Amsterdam. We borrelen maar liefst twee keer per week op onze sociƫteit aan de Prinsengracht. Bij ons kan je jouw studententijd verrijken met te gekke feestjes en jezelf vooral op organisatorisch en persoonlijk gebied ontwikkelen! De vele commissies bieden voor ieder wat wils.

Wij zijn een kleine vereniging met ongeveer 150 leden, dit betekent dat je echt iedereen goed kan leren kennen. Een grote vriendengroep die af en toe zelfs lijkt op een ware famillie. Bij ons geen dure verplichtingen of ontgroeningen maar ongedwongen borrels met veel tradities.

Wil je meer informatie klik dan hier, of e-mail naar info@sv-cyclades.nl.

Namens SV Cyclades,

Senaat Sistermans

Open Borrels

Tussen 26 augustus en 23 september openen de deuren van onze sociƫteit KPATHP voor jou! Cyclades is al meer dan 50 jaar een gezellige ...