S.V. Cyclades
Geen ontgroening, wel tradities

Cyclades is al meer dan een halve eeuw een Amsterdamse studentenvereniging. Onze sociëteit is gevestigd op de Prinsengracht en daarmee bevindt je je midden in het kloppend hart van Amsterdam. Hier borrelen wij iedere dinsdag en vrijdag tot diep in de avond en tot nog dieper in het glas. Bij ons kan je jouw studententijd verrijken met te gekke feestjes, daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf op organisatorisch en persoonlijk gebied verder te ontwikkelen! Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vele commissies, waar je al vanaf het begin een onderdeel van wordt.

We zijn een hechte vereniging waarbij je iedereen goed kan leren kennen. We vormen een grote vriendengroep die af en toe zelfs lijkt op een ware familie. We hebben geen dure verplichtingen of ontgroening, maar enkel ongedwongen gezelligheid en traditionele borrels. 

Wil je meer informatie, mag je altijd mailen naar info@sv-cyclades.nl.

Namens S.V. Cyclades,

Senaat Broere

PS: We hebben dinsdag 27 augustus onze eerste open borrel! De open borrel periode loopt van 27/08 tot 20/09. We borrelen elke dinsdag en vrijdag. Kom gezellig een keertje borrelen! Je eerste biertje krijg je van ons! :) 

Ook alvast een save the date voor onze te gekke introductieweek: maandag 30 september tem zondag 6 oktober! 

Kijk op onze insta: @svcyclades voor meer informatie over onze open borrels! 

Planning_juli__augustus.png