Wil je meer informatie over ons?

Klik hieronder door naar onze speciale website!

geenontgroening.nl

S.V. Cyclades
Geen ontgroening, wel tradities

Cyclades is al meer dan een halve eeuw een Amsterdamse studentenvereniging. Onze sociƫteit is gevestigd op de Prinsengracht en daarmee bevindt je je midden in het kloppend hart van Amsterdam. Hier borrelen wij iedere dinsdag en vrijdag tot diep in de avond en tot nog dieper in het glas. Bij ons kan je jouw studententijd verrijken met te gekke feestjes, daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf op organisatorisch en persoonlijk gebied verder te ontwikkelen! Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vele commissies, waar je al vanaf het begin een onderdeel van wordt.

We zijn een middelgrote vereniging met ongeveer 150 leden, wat betekent dat je iedereen goed kan leren kennen. We vormen een grote vriendengroep die af en toe zelfs lijkt op een ware familie. We hebben geen dure verplichtingen of ontgroening, maar enkel ongedwongen gezelligheid en traditionele borrels.

Wil je meer informatie klik dan hier, of e-mail naar info@sv-cyclades.nl.

Namens S.V. Cyclades,

Senaat Griese

Aankomende evenementen

Interkrater beer pong qualifiers