Inschrijven

Kom langs op de open borrel!

Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog of je lid wilt worden? Of wil je gewoon graag weten hoe het is bij Cyclades? Kom dan langs tijdens onze open borrel. Op deze manier kan je het beste de sfeer en het bier proeven. Ook kan je makkelijk een praatje maken met Cycladianen, zodat zij je alles over de vereniging kunnen vertellen. De open avonden vinden plaats in januari en september iedere dinsdag en vrijdag vanaf 22:00. Als het je leuk lijkt om lid te worden, vind je hier alle benodigde informatie.

Inschrijven

Op de open borrels kan je je inschrijven voor onze Introductie- en Kennismakingsweek. Deze IK week zal plaatsvinden in oktober 2018. Tijdens de IK week ​is er elke avond een leuke activiteit, zodat je de vereniging en haar leden echt leert kennen. De week zal afgesloten worden met een weekend weg naar een huisje met Cyclades, volledig in het teken van bier, feest en gezelligheid.

De kosten voor deze week zullen ongeveer 70 euro bedragen (dit bedrag wordt achteraf afgeschreven van je rekening).

Online inschrijven
Als je niet langs kan komen op één van onze open borrels of je vergeten bent je in te schrijven voor de IK-week op een van de open borrels, dan kun je je online opgeven voor de IK week via het online inschrijfformulier of door te mailen naar prorector@sv-cyclades.nl. De deadline voor het aanmelden is 25 september.