Inschrijven

Kom langs op de open avonden!

Hebben we je overtuigd en wil je lid worden? Kom dan langs tijdens onze open avonden. Op deze manier kan je het beste de sfeer en het bier proeven. Ook raak je heel makkelijk in gesprek met Cycladianen zodat zij je alles kunnen vertellen wat je te weten wilt komen. De open avonden zijn er van 25 augustus tot 19 september iedere dinsdag en vrijdag vanaf 22:00.

Inschrijven

Op de open avonden kan je je inschrijven voor onze introductieweek. De IK week zal plaatsvinden van 2 tot en met 8 oktober, net na de eerste tentamenweek van dit jaar. Met de IK week ‚Äčis er elke avond een leuke activiteit met andere Cycladianen, zodat je de vereniging en haar leden echt leert kennen. De week zal afgesloten worden door van vrijdag 6 tot zondag 8 oktober met Cyclades af te reizen naar een huisje, waar we met z'n alle biertjes drinken, spelletjes spelen en gaan chillen.

Online inschrijven
Als je niet langs kan komen op een van onze open borrels of je vergeten ben je in te schrijven voor de IK week op een van de open borrels, dan kun je je online opgeven voor de IK week door het onderstaande formulier in te vullen. Inschrijfformulier IK-week