Inschrijven

Kom langs op de open borrel!

Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog of je lid wilt worden? Of wil je gewoon graag weten hoe het is bij Cyclades? Kom dan langs tijdens onze open borrel. Op deze manier kan je het beste de sfeer en het bier proeven. Ook kan je makkelijk een praatje maken met Cycladianen, zodat zij je alles over de vereniging kunnen vertellen. De open avonden zijn van 25 augustus tot 19 september iedere dinsdag en vrijdag vanaf 22:00. Als het je leuk lijkt om lid te worden, vind je hier alle benodigde informatie.

Inschrijven

Op de open borrels kan je je inschrijven voor onze Introductie- en Kennismakingsweek. De IK-week zal plaatsvinden van 2 t/m 8 oktober, net na de eerste tentamenweek van aankomend collegejaar. Tijdens de IK-week ​is er elke avond een leuke activiteit, zodat je de vereniging en haar leden echt leert kennen. De week zal afgesloten worden door van vrijdag 6 tot zondag 8 oktober met Cyclades een weekend weg te gaan, volledig in het teken van bier, feest en gezelligheid.

De kosten voor deze week zullen 60 euro bedragen (dit bedrag wordt achteraf afgeschreven van je rekening).

Online inschrijven
Als je niet langs kan komen op één van onze open borrels of je vergeten bent je in te schrijven voor de IK-week op een van de open borrels, dan kun je je online opgeven voor de IK week door het onderstaande formulier in te vullen.

Online inschrijfformulier