Kerstdiner

Over dit evenement

Categorie
Algemene activiteiten
Organisator
Kerstcommissie 2019
Datum en tijd
20 dec. 2019 18:30 - 21:00

20 december 2019 is het zover, dan presenteren we hèt Kerstdiner 2019! Je zult kunnen genieten van een heerlijk driegangendiner (per gang is er een vegetarische optie aanwezig) inclusief drankjes in heuse Cycladiaanse Kerstsferen, voor ongeveer 40eu. 

Het menu zal van tevoren bekend gemaakt worden. Wanneer je je inschrijft zal je een mail ontvangen met daarin een link naar het formulier waar je jouw menu en drank keuze, je allergieën en eventueel de naam van je (interne/externe) date kunt aangeven. Wil je een externe date meenemen? Stuur dan ook na inschrijving op Naxos z.s.m een mail naar kerstcommissie@sv-cyclades.nl met daarin de naam van je date*. 

Start / inloop om 18:30.

Na afloop van het diner gaan we gezamenlijk richting de soos om daar verder te feesten tijdens de SangCo Christmas Special! Geniet van een heerlijke kerstachtige sangria en zing mee met de beste kerst hits! "Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way"

Liefs,
De Kerstcommissie 2019

*We hebben genoeg, maar wel beperkt plek. Omdat er natuurlijk wel redelijk wat budget vanuit Cyclades in deze activiteit wordt gestopt, willen we daarom, in het geval dat, wel voorrang geven aan Cycladianen op externen. Wanneer de inschrijvingen voor Cycladianen sluiten, worden de overige plekken toebedeeld aan de externen op de lijst (voor de eerlijkheid: wie het eerst komt, heeft als eerst een plek. Geef je externe date dus vooral snel aan). De bijbehorende Cycladiaan krijgt hierover dan een mail. 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien